Sonrisa Dance Center

La Sonrisa totul este digitalizat. Intri pe site și accesezi butonul “Vreau să mă înscriu”. Completezi câmpurile din formularul de înscriere, inclusiv grupa de la care vrei să vii la curs, achiți cursul prin transfer bancar și totul este pregătit pentru venirea ta în sala de dans. Nu uita să ai dovada plății pe telefon.

La cursurile noastre nu este nevoie să vii cu partener. Pentru că la Sonrisa se pune accent pe comunitate și pe socializare, folosim un sistem foarte fain în care toată lumea dansează cu toată lumea. Instructorii sunt mereu atenți la ce se întâmplă în sală și la a striga mereu “high five”.

Îți recomandăm să vii îmbrăcat lejer, iar o pereche de papuci cu talpă flexibilă îți va ușura munca. Pentru că dansăm mult, îți recomandăm să ai mereu un tricou de schimb la tine.

Fiecare oră de dans începe cu o recapitulare a ceea ce s-a predat în ora anterioară. Se reiau pe scurt explicațiile și se practică de câteva ori pe numărătoare. În cazul în care lipsești 2 sau 3 ore consecutiv, poți opta pentru orele private în care să parcurgi alături de instructori tăi elementele de dans pe care le-ai pierdut. Sau, poți aduce dansul direct la tine acasă accesând suportul de curs sonrisaonline.com, cea mai complexă platformă de cursuri de dans latino-caraibice din România.

Te așteptăm la studioul nostru din zona centrală, str Cotită 9, Cluj-Napoca